Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، بیژن کیخوایی دهدزی امروز دوشنبه ۲۱ بهمن ماه، در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه اظهار کرد: بیمارستان بقایی ۲ تنها بیمارستان فوق تخصصی خون و سرطان در کشور است.

وی افزود: خوزستان استانی است که بیماری های خونی در آن گسترش دارد و یکی از استان های تالاسمی خیز کشور است و بیماری داسی شکل یکی از بیماری های بومی استان خوزستان است که در شهرهای خرمشهر، سوسنگرد، آبادان، رامشیر و امیدیه شیوع بیشتری داشته و نیاز به توجه خاص دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیخوایی با اشاره به اینکه ازدواج فامیلی علاوه بر محاسن آن معایبی نیز دارد، تصریح کرد: ازدواج های فامیلی موجب شیوع بیماری های خونی می شود که متاسفانه در میان اقوام ایرانی بسیار شایع است.

رئیس بیمارستان بقایی ۲ اهواز اشاره کرد: این‌ بیمارستان به دلیل کادر مجربی که دارد، علاوه بر پذیرش بیماران داخل استان و استان های همجوار، از کشور های همسایه نیز پذیرش بیمار دارد، همچنین علاوه بر کودکان، بزرگسالان‌ را نیز پذیرش می کند.

وی با بیان اینکه مرکز پیوند بیمارستان بقایی ۲، دومین مرکز پیوند کشور است و کادری بسیار مجرب دارد، عنوان کرد: سالیانه حدود ۲۰۰ کودک سرطانی و بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ بیمار سرطانی بالغ به این بیمارستان مراجعه می کنند. همچنین سالیانه ۱۰ هزار بیمار سرطانی بستری و ۱۰ هزار بیمار سرطانی سرپایی مورد درمان قرار می گیرند.

۹۰ درصد بیماران توان پرداخت هزینه های درمان را ندارند

کیخوایی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد بیماران سرطانی ما توان پرداخت هزینه های درمان را ندارند، بیان کرد: بیماری های خونی بیماری های پر هزینه ای است و اگر دریافت دارو برای مدت زمان کوتاهی قطع شود، تمام زحمات درمانی ما به هدر خواهد رفت و بیمار به شدت آسیب دیده و درمان با شکست مواجه خواهد شد.

سرطان، خانواده ها را به زیر خط فقر کشانده است

وی با تاکید بر اینکه سرطان بسیاری از خانواده های مبتلایان را به زیر خط فقر کشانده است، اشاره کرد: با وجود اینکه دولت بیش از ۹۵ درصد هزینه های درمان را پرداخت می کند، اما اکثر بیماران و خانواده های آنها توان پرداخت همین ۵ درصد مابقی را ندارند، چرا که ممکن است ۵ درصد هزینه یک دوز دارو به بیش میلیون ها تومان برسد.

بیمارستان بقایی ۲ اهواز ورود خیرین به عرصه تامین هزینه های درمان و تجهیزات بیمارستانی جهت مداوای بیماران را بسیار مؤثر و ضروری عنوان کرد و گفت: برخی خیرین علاقه دارند در ساخت و ساز ها شرکت کنند و باقیات و صالحات فیزیکی از خود برجای بگذارند ولی خیلی از کمک ها مانند تامین هزینه های درمان یک بیمار سرطانی اگرچه ممکن است خاموش باشد، اما میتواند در احیاء یک زندگی و سرپا نگه داشتن یک خانواده بسیار مؤثر باشد.

وی رابطه کادر درمانی بیمارستان با بیماران و خانواده های آنها بسیار دوستانه عنوان‌کرد و گفت: دیدن غم‌ و درد و رنج آنها برای ما عذاب آور است برخی مواقع بیمار جلوی چشم ما به دلیل شرایط بد مالی و عدم توان پرداخت هزینه های درمان از دست میرود و این مسئله ما را رنج می دهد.

کیخوایی ادامه داد: کادر درمان و مدیریت بیمارستان در حد توان خود به بیماران کمک می کنند و تا آنجا که امکان دارد هزینه ها را تقلیل داده و یا دریافت نمی کنند، اما به دلیل شرایط اقتصادی پیش رو دیگر توانی برای ما باقی نمانده است و این مسئله کیفیت خدمت رسانی ما را نیز کاهش می دهد.

رئیس بیمارستان بقایی ۲ اهواز با تاکید بر اینکه تنها یک درصد از جمعیت مبتلایان به سرطان کودک هستند، یاد آور شد: ۹۹ درصد مبتلایان به سرطان بالغ و نان آور خانوار هستند و با مبتلا شدن عملا زندگی آنها فلج شده و نیاز به کمک دارند.

وی افزود: بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی شفا در ابتدا یک نقاهتگاه بود و پس از آن در سال ۷۰ مصوب شد بیمارستانی تحت عنوان شفا با دو بخش بزرگسال و اطفال شروع به کار کند که پس از افرایش مراجعات قادر به پاسخگویی نبود به همین دلیل بیمارستان بقایی ۲ را از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجاره کرده و ساکن شدیم؛ مقرر شد ستاد اجرایی فرمان امام بیمارستان شفا را بسازد که هنوز کلنگش هم زده نشده است.

کیخوایی تاکید کرد: در صورت کمک خیرین به این بیمارستان میتوانیم درمانگاه بیمارستان شفا را به بیمارستان بقایی ۲ منتقل کرده و اتاق عمل و بخش جراحی را در این بیمارستان راه اندازی کنیم.

رئیس بیمارستان بقایی ۲ اهواز تصریح کرد: راه اندازی یک بیمارستان اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ولی ما با ۱۰ میلیارد تومان میتوانیم ۹۸ تخت بستری بیمار را اضافه کنیم تا دیگر هیچ بیماری در انتظار بستری نماند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اهواز بیمارستان بقایی ۲ بیماری های خونی ۹۰ درصد بیماران بیمار سرطانی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۷۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است