Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا نماینده تجمع کنندگان سه شنبه در حاشیه این تجمع به خبرنگار ایرنا گفت: 2 سال گذشته رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصمیم داشت بیمارستان شفا را به بقایی 2 اهواز انتقال دهد که با واکنش جامعه تالاسمی این اقدام انجام نشد، البته قسمتی ازعملیات انتقال انجام شد ولی ما همچنان دربیمارستان شفا خدمات دریافت می کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ولی بعد از 2 سال، رییس جدید دانشگاه تصمیم گرفت که بیمارستان شفا به بقایی منتقل شود و از آنجایی که 2 هزار و 200 بیمار تالاسمی در استان وجود دارد و بیشتر آنها از قشر ضعیف و کم درآمد جامعه هستند، بیماران کاملا مخالف انتقال هستند.
این بیمار تالاسمی در خصوص مشکلات بیماران گفت: امکانات در بیمارستان بقایی 2 کافی نیست و در بازدید از بیمارستان واقعا شرایط مهیا نبود، کمبود تخت و پرستار، نامناسب بودن فضای اتاق ها از نظر تهویه و دما، از دیگر مشکلات است.
این بیمار با اشاره به اینکه بعد مسافت از دیگر مشکلات انتقال بیمارستان شفا به بقایی 2 است اظهار کرد: بیماران اهواز و به ویژه بیماران تالاسمی که از دیگر شهرهای استان مراجعه می کنند باید مسیر طولانی را طی کنند که هزینه زیادی را لازم دارد؛هر بیمار تالاسمی در طول ماه حداقل سه تا چهار بار به بیمارستان مراجعه می کند که حدود یک میلیون ریال برای بیمار هزینه دارد.
وی بیان کرد: امنیت اطراف بیمارستان نیز باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
نماینده تجمع کنندگان گفت: کاش قبل از تصمیم به انتقال بیمارستان، زیرساخت ها آماده می شد و بعد کار انتقال انجام میگرفت.
وی افزود: گفته شده دلیل دیگر انتقال بیمارستان شفا به بقایی 2 این است که می خواهند بیمارستان شفا را تخریب و ساختمانی برای مرکز جامع سرطان بسازند.
این تجمع کننده اظهار کرد: ما باساخت مرکز جامع سرطان مشکلی نداریم اما چرا می خواهند بخش خاص ما را تخریب کنند، بیمارستان شفا سه تا چهار هزار متر زمین خالی دارد.
این بیمار معترض ادامه داد: باید شرایطی مهیا شود که وضعیت آرامش، خدمات درمانی و تکریم بیماران بهتر شود.
وی اظهار کرد: ما تا آخر ایستاده ایم و تحت هیچ شرایطی حاضر به انتقال نیستیم.
دیگر تجمع کننده گفت: بخشی که می خواهند به ما بدهند مربوط به چهل سال پیش است که فقط نوسازی شده است.
این تجمع از صبح تا پاسی از ظهر ادامه داشت.
بیمارستان شفا در اهواز یک بیمارستان فوق تخصصی و تخصصی درجه یک در ردیف یکی از بزرگترین مراکز عمده در زمینه ارائه خدمات خون و هماتولوژی است.
مسوولان ذیربط در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پاسخگویی در این باره را به بعد از ظهر موکول کردند ولی تا لحظه مخابره خبر به رغم پیگیری خبرنگار ایرنا ، پاسخی از مسئولان دانشگاه دریافت نشد.
3004/6002
خبرنگار: خاطره غفاری**انتشار: کبری آقازری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی با بیماران اتباع افغانستانی همزمان با بازدید از بیمارستان شهدای یافت آباد دیدار کرد.

رئیس جمهور اسلامی ایران ضمن بازدید از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت آباد با برخی از بیماران اتباع افغانستانی نیز احوالپرسی کرد. 

حجت‌الاسلام رئیسی در جریان آخرین وضعیت طرح توسعه این بیمارستان و موانع و مشکلات پیش روی تکمیل آن قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • انگیزه پنهان آمریکا در مخالفت با تجمع‌های دانشجویی
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • دیدار رئیس جمهور ایران با بیماران اتباع
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند